I Amsterdam Website Design

Schoolproject | Cijfer: 8


Project beschrijving

Voor dit project heb ik multi device ontwerpen gemaakt voor verschillende devices met de visuele identiteit. I Amsterdam heeft een campagne bedacht voor een schoner Amsterdam, hiervoor moest een website ontwerp gemaakt worden. Ik heb de huisstijl geanalyseerd en daarbij een Multi device ontwerp gemaakt. Waarbij je duidelijk kunt zien hoe de layout verandert voor verschillende schermgroottes. Oplevering: een responsive website waarin de verschillende functies en de aangeleverde content zijn verwerkt in de visuele identiteit van I Amsterdam.


Adobe Illustrator | Adobe XD

I Amsterdam

I Amsterdam is met het idee gekomen om een campagne op te zetten voor een schoner Amsterdam. Het idee van de campagne is om zoveel mogelijk zwerfafval te verzamelen tijdens je dagelijkse/ wekelijkse hardlooprondje door de stad.

Mensen die zwerfafval opruimen kunnen prijzen winnen door op de website zijn/haar foto in te dienen dat ze Amsterdam schoner maken.

iamsterdam-website-design-laptop-preview


iamsterdam-website-design-mobiel-preview
iamsterdam-website-design-mobiel-preview-2

#Plogdedag

Omdat een campagne is heb ik besloten om er een hashtag aan te koppelen “#plogdedag”. Om zo het bereik te vergroten richting het publiek.

De website is volledig responsive, waarbij content anders wordt weergegeven om de website voor zowel tablet als mobiel nog een strakke uitstraling te geven, waarbij interactie goed verloopt.


Doe mee met de campagne

iamsterdam-website-design-laptop-preview-2

Cijfer 8

Vak

Vormgeving 2